19 July 2012

Scan 3D/4D

Minggu lepas aku g buat scan 3D/4D untuk baby aku ni...memang excited la kan sebab masa Aliff dulu tak sempat nak buat...masa Aliff nak buat sebenarnya tapi masa tu perut dah besar so dr. tak galakkan...so kandungan yang ni aku memang cakap awal-awal nak scan 3D/4D...beberapa minggu jugaklah tunggu nak buat scan ni sebab kat klinik mesra kena tunggu dr. pakar tu free bila...so bila dapat call haritu memang excited sangat...heheh...Alhamdulillah keadaan baby semua ok dan sihat-sihat saja...tak sabar nak tunggu baby keluar...heheh...ok jom tengok gambar and video 3D/4D baby aku ni...tengok sama dengan muka siapa...heheh :p

Baby tutup muka dia dengan tangan...maluu :)

Ini dia anak ibu!!! :)
Ok kat bawah ni pulak video gambar baby...layanzzz :)

video

Daaa :)

2 comments:

  1. salam kak uyah .. thankz eh follow :) hehe msti muka ikut kak uyah..tgk aliff pun cm 2.. huu

    ReplyDelete