19 September 2013

Aku Memang Peminat Barangan Daiso

Selain suka, minat dan gila dengan barang-barang IKEA dan TUPPERWARE,
aku sangat gila dengan barang-barang DAISO
aku tak tau kenapa tapi yang aku tau barang-barang daiso memang kiut miut sangat
sampai kalo boleh sume shopping complex yang ade daiso aku nak g
sebab aku nak g daiso...hahah

Nasib baik lah suami aku ni memang kaki layan je
so dia memang layan jela isteri dia ni

Walaupun lima hengget je
tapi aku rasa dah banyak hengget jugak aku perabih kat daiso tu
kadang-kadang tak dapat nak tahan nafsu serakah aku ni kalo g sana
sume benda pun rasa nak amik jew
comel-comel okayyy!!
kalo korang yang g sana rasa barang-barang kat daiso
tu tak comel tak tau lah aku nak cakap ape..kekeke







Ni antara banrang-barang yang aku beli kat daiso
sebenarnya banyak lagi
tapi tak sume aku amik gambar
hehehe...

Kalo untuk storage aku rasa banyak juga yang menarik
eh memang menarik lah sume aku tengok
korang tengok tu sampai board pun nak beli kan
hanya kerana dia kaler PINK!!! hahah

Ok daaaa tu je pun nak cite

AKU PEMINAT BARANG DAISO

kekeke

5 comments:

  1. waduhhh comey2 banget barangnya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan fizah...tak dapat tahan mata hati :)

      Delete
  2. cik hani pun minat barang daiso..dan kedai DIY..kalau g ikea pulak ya Allah, sukanya cik hani.. macam2 angan2 timbul time jalan2 kat ikea

    ReplyDelete
  3. sye pun suke brg2 daiso sbb murah dan comel!!!

    ReplyDelete