10 June 2016

Salam Ramadhan

Assalamualaikum...

Salam Ramadhan buat semua...

Pejam celik dah 5 hari kita berpuasa...alhamdulillah :)

Semoga kita dapat beribadat dengan sebaiknya...

Tahun ni lagi sekali tak dapat menunaikan solat terawih berjemaah kat masjid...

Jadinya buat dekat rumah je la...

Jom kat bawah ni aku sertakan panduan bagi ibu-ibu yang nak solat dekat rumah...

Ni pun suami aku yang bagi. TQ en suami :)









Ok daaaaaaaaa.

Nak balik masak!!!




1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete