16 June 2011

Somi saya yang sweet :)

Salam sume :)

Pagi tadi masa siap-siap nak g kije..nak amik make up kt handbag ternampak satu bekas love kaler pink (sambil bercakap dalam hati sape lak yang letak bekas ni kat dalam bag) tapi buat bodo je la kan..aku amik la bekas tu n masa bukak dalam tu de reben bile angkat reben tu tengok dalam tu de cekelat..wahhhhhhhhh bestnye baru tau ni mesti en.somi saya yang letak..hehe..time kacih ABANG!! :) patut la malam tadi masa aku terjaga dari tido ade nampak reben-reben kat dalam cooler bag alep n bekas love pink tu..bile tanya buat ape ngan benda-benda tu sume somiku tak nak jawab pastu siap pakse-pakse aku masuk tido..tapi mase tu tengah lalok abaikan je la ape yang somiku itu nak buat n terus masuk bilik tido..rupa-rupanye ade surprise!! hehe :)




3 comments: